November 26, 2022

Ramzan Kadyrov, kreu i rajonit rus të Çeçenisë, ka thënë se Moska duhet të konsiderojë përdorimin e një arme bërthamore me rendiment të ulët në Ukrainë, pas një di sfate të re të rëndësishme në fushën e bet ejës.Kadyrov kritikoi komandantët e lartë për dështimet e tyre dhe shkroi në Telegram:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Sipas mendimit tim personal, duhet të merren masa më drastike, deri në shpalljen e ligjit usht arak në zonat kuf itare dhe përdorimin e ar mëve bërt hamore me rendiment të ulët”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *