March 24, 2023

Kryeministri Kurti me njē lajm tē jashtēzakonshēm pēr pensionet.Krye,ministri Albin Kurti e ka pērshēndetur votimin e buxhetit pēr vitin 2022 nē lexim tē dytē.Ai kētē e ka bērē me anē tē njē post,imi nē ‘Facebook’, duke pērmendur ndarjet buxhet,ore pēr Trepçēn e Telekomin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Falēnderoj tē gjithē deputetēt qē votuan buxhet,in e Qeverisē sonē pēr vitin 2022. Ky do tē jetē buxhet i zhvillimit sepse me 40 milionē euro do tē mbēshtesim prodhuesit vendorē, me 40 milionē euro tjera do tē mbēshtes,im ringritjen e ndēr,marrjeve publike si Trepça e Telekomi, 70 milionē euro pēr bujqēsinē, kurse pēr punēsimin e garantuar pēr tē rinjtē kemi ndarē edhe 20 milionē euro.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Krijimi i vendeve tē reja tē punēs ēshtē prioritet i koduar edhe nē kētē buxhet. Ky do tē jetē buxhet i mirē,qenies dhe soli,daritetit sepse kemi ndarē 45 milionē euro pēr shtesat pēr lehona dhe fēmijē, sepse kemi ndarē edhe 35 milionē euro pēr t’u siguruar se asnjē pension nuk mbetet nēn 100 euro, dhe secilēs familje nē asi,stencē sociale shtesa prej 30% i bēhet e pērhershme. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *