January 29, 2023

Ndërkohë që në Shqipëri, Kosove, Maqedonii çdo ditë jemi në kërkim të një punë më të mirë, Zvicra ndodhet në krizë për punëtorë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rreth një vit më parë qeveria dhe sindikata e fermerëve në Zvicër filluan së bashku një projekt për integrimin e refugjatëve në tregun e punës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *