January 29, 2023

Profesori i Filozofisë Politike, Blerim Latifi ka reaguar pasi Dritan Abazoviq, u zgjodh kryeministër i Malit të Zi.Me Abazoviq në Ballkan u bënë tre kryetarë shqiptarë të qeverive.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, Latifi thotë se punët andej e këndej janë “llugë”.“3 kryeministra, 3 kryeparlamentarë e dy presidentë shqiptarë, e punët llugë andej e këndej, majtas e djathtas”, shkroi Latifi në Facebook.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *