April 1, 2023

Një grua britanike u kap në aeroportin e Heathrow duke u përpjekur të hipte në një fluturim për në Dubai me gati 2 milion euro para cach të mbledhura brenda pesë valixheve.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tara Hanlon, 30, nga Leeds, u ndalua nga Forcat Kufitare në Terminalin 2 të Heathroë rreth orës 20:00 të shtunën.Oficerët e Forcës Kufitare kontrolluan bagazhet e saj dhe gjetën 1.9 milion £ para – zbulimi më i madh i parave i parë deri më tani në vitin 2020.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *