November 28, 2022

“Eksodi i shqiptarëve të Kosovës, gjatë të cilit 23 vjet më parë, mbi një mili.onë shqiptarë u dëbuan me dhu në nga forcat paramilitare serbe. Të dë.buarit u vendosën kryesisht në Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi”, ka shkruar Mehaj në Facebook.Tutje në shkri.min e tij, Mehaj ka theksuar se populli përjetoi përndjekje e dë.bime vetëm pse kërkonte të drejtat e tij dhe mbi të gjitha vetëm pse ishte shqip.tar.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Spastrimi etnik, ishte qëllimi krye.sor i shtetit kriminal serb. Gjatë luf.tës së vitit 1998-1999 i dolëm në ballë armikut me ato mundësi e mje.te që kishim, mbrojtëm popullin aq sa mundëm dhe në fund fituam li.rinë e vendit tonë, falë edhe ndihmës së jashtë.zakonshme të SHBA-ve. Sot 23 vite pas, Republika e Kosovës është më e fortë poli.tikisht e ush.tarakisht”, ka thënë Mehaj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *