January 29, 2023

“Këtu ka shumë opsione, tash cila më përshtatet më së shumti”, thotë ai para kamerës së T7. E pyetur nga gazetarja nëse ka dal më 2-3 qika, ai i përgjigjet se ka dal me 4 a 5 qika, por që ende nuk ka vendosur.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Jon kanë krejt shumë të bukura, amo puna është se unë jam goxha i madh… nuk e kam vetëm për gjatësi por a ëhstë me gjëra tjera. Unë jam i Lipjanit dhe ato qikat jon kanë, njëra e Prishtinës, tjerat jon kanë nëpër katune të Lipjanit”, thotë mërgimtari.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *