March 24, 2023

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla përmes një video-adresimi u ka bërë thirrje qytetarëve të veriut që të kthejnë targave ilegale në targa RKS.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai riktheksoi se ky proces përfundon më 31 tetor dhe sipas tij është një mundësi e fundit që të gjithë pronarët që posedojnë mjete me targa ilegale t’i kthejnë ato në targa RKS.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *