February 6, 2023

Ueb-faqja e ushtrisë amerikane ka publikuar një artikull për helikopterin Sikorsky UH-60 Black Hawk, apo Skifteri i Zi.Skifteri i Zi ka shërbyer në Kosovë që nga viti 1999, duke e ofruar një gamë shërbimesh që kanë rezultuar të jenë jetike për misionet e kësaj organizateHelikopteri Sikorsky UH-60 Black Hawk (Skifteri i zi) ka qenë fluturakja e us0trisë amerikane që nga fillimi i misionit të NATO-s në Kosovë në vitin 1999.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjatë viteve, helikopteri ikonë i shërbimeve të Ushtrisë është përdorur në shumë aspekte, përfshirë edhe përdorimin e tij si transportues trpash, asistues në shurjen e zjareve dhe për transportimin e shpejtë të personelit të lënduar nëpërmjet evakuimit mjekësor, ose MEDEVAC.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *