January 29, 2023

Manuel Sarrazin, i dërguari special i qeverisë Federale Gjermane për Ballkanin Perëndimor, tha se në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë është e rëndësishme të mos ketë tabu.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I pyetur lidhur me çështjen e asosacionit të komunave serbe, Sarrazin tha se Kosova nuk duhet të ketë frikë nga ky diskutim. Diplomati i lartë gjerman u shpreh se skenari më i keq në këtë rast është krijimi i një “Republika Srpska” të re, gjë që siç tha nuk do të pranohet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *