April 1, 2023

Saga e grevave në arsim e administratë mori fund të shtunën. Kjo kur pas më shumë se një muaji, këshilli grevist, pasi mori mendimin e krejt anëtarëve, vendosi fillimin e punës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nga gjithsej 25 shoqata sindikale prej tyre 24 janë deklaruar pro pezullimit të grevës, derisa njëra është deklaruar kundër.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithëkëtë, të shtunën u ritheksua edhe njëherë se greva edhe mund të rikthehet pas 4 muajsh nëse qeveria nuk i fton në takim për të biseduar dhe realizuar kërkesat e tyre.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *