April 2, 2023

Paris- Dhe këtë nuk e kishte imagjinuar. Jo ai, por askush prj nesh. Por ja që ‘pleshti’ na del si ndotësi më i madh në planet!Media franceze “L’Equipe” rendi të parin Lionel Messin si ndotës të madh të planetit. Në artikull, sipas investigimeve, thuhet se Messi, me udhëtimin e tij të shpeshtë ajror në vetëm tre muaj ka lëshuar të njëjtën sasi CO2 (dioksid karboni) që do të lëshonte një njeri normal në 150 vjet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Nga 1 qershori deri më 31 gusht janë kryer 52 fluturime nga avioni privat i Lionel Mesit. Sipas “L’Equipe”, rreth 30 nga fluturimet e kryera nga avioni i “Pleshtit” ishin ndërkontinentale, nga të cilat 14 ishin transatlantike dhe shkaktuan nivele ekstreme të emetimeve të dioksidit të karbonit. Udhëtimi i bluve në Lille, e qeshura e Kylian Mbappé dhe “jahti me rërë” i Christophe Galtier….Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *