March 24, 2023

Kryetari I SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj gjatë konferencës së sotme ka deklaruar se orët e humbura gjatë grevës nuk do të zëvendësohen.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Sa i takon orëve të humbura në grevë nuk do të mbahen. Unë uroj që MASHT nuk do të del me ndonjë deklaratë kërcenuese. Nëse ata qasen mirë dhe kemi vullnet të mësimdhënesit sic i kemi pyetur do ti pyesim prapë dhe do të shikojmë cfarë do bëjmë”, ka thënë Jasharaj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *