February 6, 2023

Rron Gjinovci bën thirrje për përjashtim masiv të mësimdhënësve, dhe… Aktivisti i shoqërisë civile, Rron Gjinovci, i cili njihet si mbështetës i qeverisë Kurti, ka komentuar vendimin e sindikatave për ndërprerjen e grevave.Gjinovci në një postim në rrjetin social “Facebook”, ka bërë thirrje për veting në arsim dhe përjashtim masiv të mësimdhënësve.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Dështun strukturat e shtetit të kapun me sfidu demokracinë, qeverinë legjitime dhe rendin tonë shoqnor. E ashtuqujtuna “grevë” që në fakt ishte sabotim i shtetit nga e ashtuqujtuna “sindikatë” që në fakt është strukturë parapolitike, dështoi. Ironikisht më 1 tetor. Ironikisht në ditën kur e përkujtojmë fillimin e rënies së Millosheviqit në Kosovë, i cili po ashtu mundohej ta shkatërronte arsimin në Kosovë”, ka shkruar ai.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *