February 6, 2023

Lindsey Jones, po udhëtonte me veturë nëpër parkun nacional së bashku me familjen e saj, kur befasisht të gjitha veturat u ndalën për shkak të një bizoni që ishte ndalur në mes të rrugës,Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, një burrë kishte marrë guximin që t’i del përpara bizonit që peshon njëmijë kilogramë, duke e provokuar, veprime këto që për pak sa nuk i kushtuan me jetë.Dhe për ta dokumentuar këtë Jones nxori telefonin dhe filloi ta filmon burrin, që i afrohet bizonit që në një moment i vërsulet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *