January 29, 2023

Në një bisedë mes nënës dhe djalit, nëna e provokon djalin duke i thënë se është kosovar, mirëpo djali edhe me lotësh thotë se nuk është/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kosovar, por shqiptar i Kosovës.Kjo video është shpërndarë me mijëra herë nga qytetarët dhe personat publik anembanë shiptarisëJu ftojmë ta ndiqni videon:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *