March 31, 2023

Teksa Ramushi flet, Albulena Haxhiu dëgjohet duke i thënë prapa shpinës ‘Po të vjen inati’Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur Ramush Haradinaj e mori edhe një herë fjalën për skandalin e sekserit Martin Berishaj, në një moment u dëgjua ministrja e Drejtësisë duke i thënë ‘Po të vjen inati që…’.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *