March 30, 2023

Gjatë ditës se premte, misioni i KFOR-it në Kosovë njoftoi që në Aeroportin e Prishtinës zbarkoi një aeropIan i Forcave Ajirore të Mbretërisë së Bashkuar, për të kryer një opeiracion ndihmës për foricat tokësore britanike që shërbejnë në Kosovë në kuadër të KFOR-itAvioni ishte i IIojit “A400M Atlas”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Avioni A400M është një mjet strategjik shumë funksionaI, i aftë për të transportuar ngarkesa të rënda në distanca të konsiderueshme, në lartësi të ndryshme me aftësinë për të uIur në pista shumë të shkurtra. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *