February 9, 2023

Një 41-vjeçare nga Burreli ka mbetur vetëm me djalin 9 vjeçar dhe vajzën 5-muajshe mes borxheve pa bashkëshortin, për të cilin dyshon se vazhdon një lidhje jashtëmartesore. Kryefamiljari ndodhet në Greqi dhe përveç pak të hollave që sjell nga emigracioni rrallë komunikon me bashkëshorten dhe dy fëmijët, të cilët jetojnë në Vlorë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *