April 1, 2023

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky i tha CNN të premten se “të gjitha vendet e botës” duhet të përgatiten për mundësinë që presidenti rus Vladimir Putin të mund të përdorë armë taktike bërthamore në luftën e tij kundër Ukrainës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zelensky i tha Jake Tapper të CNN në një intervistë ekskluzive nga zyra e presidentit në Kiev të premten se Putini mund të kthehet tek armët bërthamore ose kimike, sepse ai nuk vlerëson jetën e popullit të Ukrainës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *