January 29, 2023

Tash e një muaj ka filluar të shfaq nëpër kinematë serbe filmi “”Mrak” [Errësira] i regjisorit serb Dushan Milic.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Filmi ka për temë ngjarjet e marsit të vitit 2004, ndërsa skenari i tij fokusohet në frikën e vazhdueshme të vajzës serbe me emrin Milica, e cila ka mbetur vetëm me nënë dhe gjyshin e saj në një shtëpi malore diku në Kosovë, ku sulmohet nga diçka e “padukshme” pothuajse gjatë gjithë filmit i cili zgjat gati dy orë, shkruan Zeri.info.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *