April 2, 2023

Në një interviste televizive, imami Shefqet Krasniqi ka folur për muajin e shenjtë të Ramazanit për besimtarët mysliman. Ai ka folur edhe për ҫështje të tjera që është pyetur nga gazetari. Ai është pyetur edhe nëse është më mirë që një burrë të martohet me tre gra apo me një burrë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përgjigja e hoxhës në minutën e 36 vjen me një reagim që mohon kategorikisht se martesa mes burrit me një burrë janë shenja të kiametit dhe se njerëzimi nuk mund të shtohet ndryshe përveq martesave burri-gruas.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *