November 28, 2022

Presi denti i Serbisë Aleksandër Vuçiç u është për.gjigjur deklaratave të Kryeministrit të Kosovës Albin Kurtit dhe Presi dentit të Malit të Zi Millo Gjukanoviç se Ar matosja e vazhdueshme e Serbisë është shpre.hje e frikës së saj dhe se Serbia po ar matoset nga ardmiq të NATOs.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vuçiç tha se Ser bia nuk ka blerë sistem mbroj.tës kundërajror për tu ruajtur nga Kosova dhe Mali i Zi sepse ato nuk kanë for.cë ajrore për të suImuar Serbinë. Sistemi jonë shërben për të shkatë rruar rake.ta aeroplan mbajtëse ajrore që do të shkelte hapësirën ajrore të Serbisë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *