November 28, 2022

Një grua që ka festuar 107 vjetorin e lindjes të mërkurën dhe ka ndarë sekretin e saj për jetëgjatësi: rri beqare. Louise Signore, e cila jeton në Bronx në New York, mban një dietë të shëndetshme dhe ushtron rregullisht, njofton Klan Kosova.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por ajo beson se arsyeja e vërtetë pse ajo ka gëzuar më shumë se një shekull është sepse ajo kurrë nuk lidhi nyje me ndonjë burrë. “Nëse të tjerët bëjnë stërvitje, edhe unë bëj stërvitje. Nëse ata kanë kërcejnë, edhe unë kërcej. Unë ende bëj një vallëzim të vogël. Pas drekës, unë luaj bingo, kështu e kam një ditë të plotë,” i tha Signore tha CNN.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *