April 1, 2023

Shoqata e Infermierëve që bëri publike lajmin ka deklaruar se vajza e re rreth moshës 20-vjeçare nuk ishte as vetë në dijeni të shtatzanisë e cila ndodhi papritur në tualet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E reja pasi ka shkuar me dhi.mbje të forta në urg.jencë ka shkuar në tualet dhe aty ka sjellë në jetë foshnjen e saj. Më pas ajo është dërguar në sallën e kir.urgjisë aty ku ka marrë trajtiimin mjekësor është kryer prerja e kordonit të bebit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *