February 9, 2023

Kemi pasur bisedime të rëndësishme me përfaqësuesit e perëndimit dhe kemi provuar me përfaqësuesit e Prishtinës. Qëkur Albin Kurti është në pushtet kemi pasur 50 për qind rritje të sulmeve ndaj serbëve.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Askush nuk ka reaguar për këtë. Jemi duke u përballur me shkelje të përditshme të së drejtës publike ndërkombëtare, ndaj sjelljeve hipokrite të pjesëve të botës perëndimore”, ka thënë presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq në një adresim popullit serb.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *