April 2, 2023

Nëse jeni si shumica e njerëzve, patjetër që do të kaloni pak kohë gjatë natës duke përdorur telefonin tuaj celular pak para se të shkoni në shtrat. Të hedhësh një vështrim të thjeshtë në diçka duket krejtësisht e sigurt dhe normale. Megjithatë, ndërsa përdorimi i smartfonëve rritet, duket se nuk është aspak i mirë për trupin tuaj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rrezatimi i celularit është një problem i zakonshëm për të cilin flasin shumë njerëz, por nuk është e vetmja gjë për të cilën duhet të shqetësohemi. “Drita blu” e prodhuar nga telefonat inteligjentë lidhet me disa probleme serioze shëndetësore. “Drita blu është pjesë e spektrit të plotë të dritës, që do të thotë se ne jemi të ekspozuar ndaj saj nga dielli çdo ditë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *