January 29, 2023

Eemma Walker është një adoleshente australiane, e cila është shumë i pasigurtë për veten. Vajza vu an nga një formë shumë e rëndë e ano reksisë. Prindërit, të pafuq ishëm, nuk mund të ndihmojnë por shikojnë vajzën që është asgj ësuar nga sëm undja. Çdo mëngjes, i ati Steve shtrihet në dhomën e saj të gjumit teksa ajo fle për të siguruar që vajza ende merr frymë, ndonëse ende shumë e do bët.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ndonjëherë shtriheshim në dysheme pranë shtratit të saj, vetëm për të qenë me të. Por ne nuk mund të bëjmë asgjë “, thotë burri.Megjithëse ajo është vetëm 18 vjeçe, mjekët nuk kanë asnjë dyshim: nëse Gemma nuk vendos të kujdeset për veten, ajo do ta rrez ikojë seriozisht jetën e saj.Dhe me të vërtetë vajza luan me vde kjen. Ájo peshon vetëm 28.5 kg, situata është jashtëzakonisht shqe tësuese.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *