March 24, 2023

20 persona janë vrarë pasi një autobus pasagjerësh u përplas në një lokal jashtë një autostrade në Ugandën perëndimore.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Policia tha se të paktën shtatë nga viktimat në aksidentin e mëngjesit të së mërkurës janë të mitur.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk kishte asnjë informacion të menjëhershëm se çfarë e shkaktoi aksidentin, ndër më vdekjeprurësit në Ugandë në vitet e fundit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *