January 29, 2023

Ushtarët ukrainas kanë hequr flamujt rusë nga një shesh pranë ndërtesës së këshillit të qytetit në qytetin e çliruar Liman.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Trupat ruse u tërhoqën nga qyteti për shkak të rrezikut për t’u rrethuar nga forcat e Ukrainës.Presidenti ukrainas Volodymyr Zelenskyy tha të dielën se qyteti lindor ishte “pastruar plotësisht” nga forcat e Vladimir Putinit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *