March 24, 2023

Në luftë mungonin informacionet për vrasjet me motive politike. Për shumë prej tyre do të merrnim vesh vetëm pas luftës, madje për disa prej tyre, vazhdojmë të dëgjojmë edhe tani, e për disa të tjera mund të mos e kuptojmë kurrë.Pas luftës vrasjet nuk u ndalën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më nuk kishte alibi, të thuhej se po vriteshin “bashkëpunëtorët e Serbisë”. Nuk kishte as në luftë, por tashmë as në retorikë! Zgjidhja e vetme për ta ishte mbulimi-fshehja e vrasjeve.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *