March 24, 2023

Ministrja gjermane e Mbrojtjes Christine Lambrecht zhvilloi një vizitë në disa vende të Ballkanit Perëndimor, Bosnjë, Serbi dhe Kosovë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo vizitë lidhet me shqetësimin e saj se Ballkani mund të zhytet sërish në një krizë serioze apo edhe në një konflikt të armatosur midis grupeve etnike. Ministrja e Jashtme Annalena Baerbock ishte këtu vetëm disa javë më parë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *