February 6, 2023

Miljan D. i kishte thënë gruas që ta shtyjë makinën, dhe në momentin që ka dalë ajo jashtë ai ka ndezur makinën dhe është larguar, duke marrë 500 mijë dinarë të cilat ajo i kishte marrë si kredi për rindërtimin e shtëpisë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ngjarje e pazakontë ka ndodhur me familjen me prejardhje nga Kosova të cilët tani jetojnë në afërsi të Prokuples së Serbisë kur burri, Miljan D., i kishte marrë nga bashkëshortja Snezana D. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *