February 9, 2023

Veprimtari i LDK-së, Halil Geci, ka vazhduar me akuzat e tij në drejtim të Hashim Thaçit, Isa Mustafës, Lutfi Hazirit e Agim Veliut.Në një shkrim të tij, dërguar gazetës “Bota sot”, Geci flet për tradhtinë që sipas tij, ia bërën Kosovës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai thotë se, këta iu bashkuan vallës, ruso-serbe-kineze.Geci kësa radhe shkruan për një informacion ‘bombë’ për Hashim Thaçin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *