April 1, 2023

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Qeveria e Kosovës nuk është duke ulur tatimet për qytetarët e vendit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka bërë një krahasim me Gjermaninë, në të cilin ka treguar se ky shtet ka vendosur të ulë tatimin në vlerën e shtuar në gaz dhe nxehje nga 19 përqind në shtatë përqind, duke filluar nga 1 tetor 2022 deri në prill 2024.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Në rastin e Kosovës, janë tri veprime që e zbusin krizën, por që po mungojnë nga muaji mars. Indeksimi i pagave, subvencioneve në bujqësi, pensioneve dhe ndihmave sociale me normën e inflacionit”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *