January 29, 2023

Lidhja e këngëtares shqiptare Bleona Qeretit me Gani Bardhën, ka qenë e komentuar në media prej vitesh. Ndarja e tyre bëri bujë dhe ishte një shembull mirëkuptimi dhe mbajtjes së raporteve solide. Mirëpo historia e ndarjes së dyshes paska pasur detaje të tjera të cilat janë zbuluar tek tani.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bleona dhe Ganiu në regjistrat shqiptarë kanë figuruar të martuar deri këtë muaj, përpos procedurave të divorcit në Amerikë të zhvilluara në vitin 2011.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *