March 24, 2023

Për Dorisa Parllakun, fëmijëria nuk ka qenë aspak e thjeshtë. Arsyeja? Nishani i madh që ka në fytyrën e saj. Studentja e gazetarisë thekson se është rritur me paragjykime. Ajo ishte e ftuar në emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, ku tregoi se përballet shpesh me pyetje të tipit “Kush ta ka nxirë syrin?”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kam lindur me këtë nishan. Tani që jam rritur më pëlqen që ta kem dhe nuk dua që ta heq. Shpesh më pyesin se pse nuk e bën operacion. Çfarë e ke dhe pse e ke nxirë syrin? E kuptoj që iu vjen çudi por për një pjesë tjetër që është moshë e rritur, që kuptojnë më shumë dhe që pyesin. Kjo nuk është një pyetje.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *