November 28, 2022

Nëna e Valmira Hasimllarit, e cila dyshohet se ka mbytur një fëmijë të sapolindur në Korçë, ka folur sot për emisionin ‘Shqipëria Live’.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

se nuk ka qenë në dijeni të shtatzënisë së vajzës së saj dhe se sipas llogarive që ajo bën duke mbledhur copëzat e dyshimeve, ajo mendon se vajza e saj ka qenë shtatzënë që në shtator pasi kishte të vjella dhe fëmijën mund ta ketë lindur pas shtatë muajsh në mars.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *