April 2, 2023

Detaje të reja që “fundosin” akoma më tej Roula Pispirigou-n, 33-vjeçaren qe dyshohet të ketë vrarë tre vajzat e saj të mitura, janë duke u publikuar në Greqi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Detajet e publikuara janë nga pediatrët që janë kujdesur për vajzën kur ajo ka pasur “kriza”. Sipas raportimeve, Roula është përpjekur që të bindë mjekët për episodet e krizave që vajza e saj 9-vjeçare Georgina kalonte.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *