March 31, 2023

Një shqiptar ia ktheu në makth jetën një 28-vjeçareje greke pasi u njohën bashkë në Facebook.Ndryshe nga ç’i kishte premtuar se do ta punësonte si nëpunëse në kafenenë që kishte në Kolonos, e burgosi ??në një bodrum në Çaidar dhe e çoi në bordello në Athinë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Viktima tregoi tmerrin që kaloi në duart e shqiptarit ku rrëfeu trajtimin kafshëror që i bëri ai pasi e kishte goditur me grushte dhe shkelma në të gjithë trupin, duke përdorur edhe zinxhirë të trashë që i lidhin makineritë si kamxhik për ta disiplinuar, deri në atë pikë sa punonjësit e shtëpive publike e shohin të dhunuar egërsisht dhe e kthejnë mbrapsht, pasi nuk mund të punonte nga shenjat që nuk mund të mbuloheshin as me makeup.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *