November 27, 2022

Në Kosovë është i pranishëm n aci0nalizmi i shqiptarëve që po përpiqen që të s pastrojnë e tnikisht Kosovën dhe të i bashkëngjiten Shqipërisë, Slobodan Zeçeviç nga Instituti për studime evropianeJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Albin Kurti ka sjellë një garniturë të re të politikanëve që flasin atë që shqiptarët fIasin me dekadë – ata kanë qëllim që të bashkohen me Shqipërinë, qëllimin përfundimtar i tyre nuk është Kosova e pavarur. Kosova e pavarur është vetëm një etapë kah bashkimin me Shqipërinë”, tha Zeçeviç.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *