March 24, 2023

Albin Kurti, më 28 shtator ka zhvilluar një takim me homologun e tij japonez Kishida Fumio, në Japoni. Ministria e Jashtme e Japonisë ka njoftuar se takimi në mes të Kurtit e Fumios ka zgjatur 15 minuta dhe se janë zotuar për thellim bashkëpunimi në mes të dy vendeve.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Më 28 shtator, duke filluar nga ora 16:35, përafërsisht 15 minuta, z. KISHIDA Fumio, Kryeministër i Japonisë, zhvilloi një takim samiti me z. Albin KURTI, Kryeministër i Republikës së Kosovës, i cili po vizitonte Japoninë për të marrë pjesë në varrimin shtetëror të ish-kryeministrit ABE Shinzo.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të dy liderët ranë dakord të forcojnë më tej lidhjet dypalëshe duke zhvilluar trashëgiminë diplomatike të trashëguar nga ish-kryeministri Abe, duke pasur parasysh 15-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike në vitin 2024, e ndjekur nga Expo 2025 Osaka, Kansa”, thuhet në njoftimin e kësaj ministrie.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *