March 24, 2023

Modeli Omar Borkan nga Dubai, u dëbua nga Arabia Saudite sepse ishte shumë i pashëm.Omar u dëbua së bashku me dy burra të tjerë sepse ato joshnin shumë gratë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të tre u dëbuan nga Dubai shumë vjet më parë. Omar është aktiv në rrjete sociale, ku publikon foto të shumta.Në secilën fotografi të tij, komentet janë të shumta.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *