April 1, 2023

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, foli për çështjen e ambasadorit Martin Berishaj.Sipas tij, tendenca e opozitës është ta lidhë Qeverinë Kurti me transaksione të pavërteta.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duke folur për rastin e ambasadorit të Kosovës në Koraci, Martin Berishaj i cili në raportimet e mediave sllovene u përfol si person i përfshirë në disa transaksione të dyshimta bankare me kompani të fushës së energjisë, Muja tha se ende nuk është e sigurt që kompania e përfshirë në atë rast është vërtetë e ambasadorit Berishaj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *