February 6, 2023

Agjencia amerikane e hapësirës NASA po planifikon të lëshojë imazhe të njerëzve të zhveshur në hapësirë me shpresën për të joshur alienët që të na kontaktojnë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fotografitë nuk janë fotografi grafike të njerëzve të zhveshur, por një ilustrim i një burri dhe një gruaje të zhveshur pranë një përshkrimi të ADN-së, për t’u dukur më tërheqëse.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *