January 29, 2023

Pavarësisht pretendimeve se disa deputetë të Vetëvendosjes do të kalojnë në opozitë, një gjë të tillë e kanë mohuar nga partia në pushtet.Megjithatë, sipas deputetit Agon Batusha, opozitarët po fshihen pas sindikatave për të krijuar pakënaqësi ndaj Qeverisë Kurti.Madje, ky i fundit ka mbrojtur punën e Qeverisë pas akuzave nga opozita për grevën e për krizën energjetike, duke thënë se situatë të vështirë po përballen edhe shtetet e fuqishme evropiane.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pavarësisht pakënaqësive e akuzave drejtuar partisë në pushtet, opozita as që ka ndonjë tendencë për ta rrëzuar Qeverinë.Deputeti i PDK-së, Mergim Lushtaku ka thënë se nga zhgënjimi çdo ditë brenda e jashtë kuvendit, Vetëvendosja po përçahet, gjë që sipas tij kjo mund të sjellë zgjedhje të jashtëzakonshme.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *