January 29, 2023

Rajoni i Kharkiv ka qenë një ndër rajonet më të bombarduara prej javësh. Tashmë vendi është i mbuluar nga rrënojat, ndërsa numri i viktimave ka shënuar rritje.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Qytetarët janë larguar nga shtëpitë e tyre, të vetmit që lëvizin në qytet janë ata që kanë qenë në krye të luftës që në fillimet e saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *