November 28, 2022

parëKanë dalë në pah profecitë e Baba Vangës, e cila dyshohet se ka parashikuar shumë ngjarje që kanë goditur botën më parë.Parashikimet e Baba Vangës, e njohur ndryshe si Nostradamusi i Ballkanit, ishin edhe sulmet terroriste të 11 shtatorit, zgjedhja e Obamës si President, votimi i Brexit dhe epidemia e koronavirusit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe pse kanë kaluar 23 vjet nga vdekja e saj, njerëzit ende vazhdojnë të ndjekin parashikimet e saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *