November 28, 2022

Themeluesi i ‘Image of Kosovo’, Oltion Beshiri tha gjatë 22 viteve të fundit informatat që janë dhënë për Kosovën në platformat digjitale shumica janë të fabrikuara nga vendet që nuk e dëshirojnë vendin tonë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Beshiri në emisionin ‘Pressing’ në T7 tha se nëpër faqe të ndryshme janë keqpërdorur fotografitë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e që sipas tij, në momentin kur ke hyrë në faqe ka pasur ‘fake news’.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *