April 1, 2023

Mihrije Braha është këngëtare shumë e njohur, një ndër emrat më të shquar që vazhdimisht është në ekran. Nga shtëpia e fëmijërisë, një ndër karakteristikat kryesore që fitoi është edukata e mirë nga familja.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zërin e bukur, dhe dëshirën që të merej me muzikë, së pari e tregoi duke kënduar në koncerte humanitare ku bie në simpati me bashkëshortin e saj Naimin. Ka te mbaruar Shkollën e mesme të mjekësisë dhe shkollën e lartë pedagogjike që e kreu në vendlindjen e saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *